Background Image

Cuines Amida

la cuina tal com era, ha mort.
redescobriu-la

Confia en nosaltres,
confiem en ells.

A Amiateva.com som distribuïdors oficials de la prestigiosa firma Doca. Una aposta segura a l’hora d’adquirir mobiliari i ambients de cuina per a la teva llar. Innovació, elegància i qualitat és el que els caracteritza, amb els millors dissenys i solucions d’avantguarda, avalats per la seva llar experiència.

Les cuines Doca denoten la qualitat d’un gran fabricant industrial alhora que aporten l’acabat d’un expert ebenista, seduint a una clientela sensible que busca un mobiliari singular i personalitzable, adaptat al seu estil de vida i habitatge.

Amidateva cuines Doca
Amidateva cuines Doca
Amidateva cuines Doca
Amidateva cuines Doca

Des del principi,
sempre estem amb tu.

Amidateva.com disposa d’un equip d’interioristes especialitzat en el món de la cuina que us assessoraran en tot moment. T’oferim un disseny personalitzat per a optimitzar al màxim l’espai i crear la cuina que sempre has somiat. Ens cuidem de tots els detalls per a un resultat final “claus en mà”, amb la total confiança que treballem amb muntadors propis.

Amidateva Showroom

Vine al nostre
showroom de vic i t’assessorarem
personalment

Situat al carrer del Plà de Balenyà número 2 de Vic (situa’t al mapa), hi podràs veure una mostra de les nostres cuines Doca i totes les novetats. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per concertar una vista. Estarem encantats d’atendre’t.